Workshop/Cursus

Workshop/Cursus

 Creatief verjaardagsfeestje Happy Bunch

Creatief verjaardagfeestje vieren!! Dat kan, kom samen met je vrienden een je eigen budvase vaasje maken . In een mini workshop van 2,5 uur leer je je eigen vaasje te ontwerpen/maken en te beschilderen. Hoe leuk is dat.

max 6 kinderen. min 2 

Incl materiaal/ wat drinken en wat lekkers.

E 185,- voor 6 kinderen.

Ook kun je er voor kiezen je eigen bord/beker of kom te beschilderen er zijn verschillende keuzes mogelijk. De bekers zijn al bescuit gebakken ( die maak je dus niet zelf) wel maak je zelf de beker helemaal naar wens met een eigen ontwerp.

In beide gevallen moet je werk als het klaar is eerst nog de oven in, in overleg kun je later dan je werk ophalen!!

           Leren draaien

Deze Cursus bestaat uit 6 lessen, waarin je zult kennismaken met het leren draaien, afdraaien, decoratietechnieken, en glazuren. Heb je altijd al eens achter een draaischijf willen zitten, dan is dit je kans!! de cursus is incl. thee/koffie wat lekkers, klei materiaal, stook kosten en gebruik van glazuren.  En 5 eigen gemaakte stukken .De les duurt 2,5 a 3 uur, inclusief opruimen en schoonmaken. 

Je kunt alleen komen ( privéles) of samen met een vriendin duo les. Geef aan waar je voorkeur naar uit gaat. 

Cursus: E 386- pp

De cursus zal plaatsvinden op dinsdag/woensdag of donderdagavond van 19.00 tot ongeveer 21.30. Kom je liever in de ochtend ook dat is mogelijk. De dag kan in overleg.

Wil je eerst een losse les proberen, dan is de les E 75- pp. Duur 2,5 a 3 uur.